Len sötma
Söt och len i en fin kombination. Päron saknar syran som äpplen har och ger därför en helt annan upplevelse.
Vad använda den till?
Den passar på många olika sätt. Vi använder den ringlad på glass, på sallad, i dressing, i marinad, på den osötade müsslin med turkisk yogurt, ost, paté och så förstås i drinkar. En femtedel Crema och resten Prosecco och du har en Pearlini. Och så förstås med våra valnötter.
Trögflytande beroende på temperatur, men bör lagras i rumstemperatur. Hållbarheten är lång, vi har crema från 2018 som inte har förändrats, detta tack vare den höga sockerhalten, vi sätter dock ett bästföredatum max 2 år efter tillverkningen, mest för att den ska gå åt!
Ingrediens: 100% päron.
En flaska rymmer 100ml men creman något krymper då den svalnar. Flaskan har en dropkork som gör det lätt att ringla över din tillagade maträtt.
Finns även som Crema di Gråpäron. Vilken råvara har använts tror du?
![](https://www.storafjallsappleri.se/wp-content/uploads/2024/12/DSC_0013-edited-scaled.jpeg)